Facebook
VK
Twitter

Contact

Daca ai nevoie de mai multe informații privind proiectul nostru, nu ezita să ne contactați.

Lukasz Grajewski

Managerul Proiectului

Am absolvit Universitatea din Varșovia, specialitatea Studii Est Europene. După absolvire am început cooperarea cu diferite ONG-uri poloneze, cum ar fi: Inițiativa pentru o Belorus Liberă, Fundația Poloneză Robert Schuman, iar în cadrul Fundației pentru o Europă Comună sunt cofondator. Astăzi sunt redactor al portalului www.eastbook.eu și coordonez mai multe proiecte culturale pentru tineri, în cooperare cu ONG-uri din Belorus, Ucraina, Moldova și Caucaz.

Contact Lukasz!

Margarita Harutyunyan

Coordonator Local, Armenia

M-am născut în Yerevan, Armenia în 1989, iar astăzi trăiesc și studiez în Varșovia, Polonia. Am fost membră a mai multor organizații și grupuri de inițiativă. Începînd cu anul 2009 reprezint Programul de Parteneriat pentru Dezvoltarea Tinerilor din Polonia.

Contact Margarita!

Konul Jafarova

Coordonator Local, Azerbaijan

Sunt Coordonator al Departamentului de Relațiilor Internaționale și Coordonator al Programului EVS în cadrul organizației ”Common Sense” din Sumgait, Azerbaidjan. Anterior am absolvit Universitatea Filologică din Azerbaidjan și începînd cu 2008 am fost implicată în mai multe inițiative sociale, atît la nivel local cît și international. Sunt un tînăr lider interesată de oratorie, comunicare publică, traininguri internaționale și schimburi de tineret.

Contact Konul!

Veranika Laputska

Coordonator Local, Belarus

Doctorand în cadrul Școlii pentru Cercetări Sociale în cadrul Institutului de Filozofie și Sociologie a Academiei de Științe din Polonia. Anterior am făcut studiile de masterat, specialitatea Studii Europene al Universității Europene Umaniste. Sunt interesat de relații internaționale, ONG-uri, naționalism, propaganda și regimuri politice. Hobby: limbi străine, călătorii, yoga și flamengo.

Contact Veranika!

Krzysztof Lukjanowicz

Coordonator Local, Georgia

Am absolvit Institutul de Istorie a Universității din Varșovia. Astăzi sunt doctorand în cadrul Universității de Stat I. Javakhishvili din Tbilisi. Sunt expert în domeniul securității și prevenirii conflictelor din regiunea caucaziană. De asemenea activez în calitate de secretar în cadrul Centrului pentru Europa de Est din Tbilisi.

Contact Krzysztof!

Alexandru Musteata

Coordonator Local, Moldova

Secretar General al Consiliului Național al Tineretului din Moldova. Masterand al programului Securitate Națională în cadrul Universității Academiei de Știință a Moldovei. Am absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității ”Perspective- INT”. Tînăr cercetător interesat de securitate, politica internă a Republicii Moldova, relații internațional. De asemenea dețin un blog www.alexmusteata.din.md

Contact Alexandru!

Vadym Pylypenko

Coordonator Local, Ukraine

Născut în 1963, sunt directorul Asociației Internaționale pentru Dezvoltarea Regională ”MAIRR”. Sunt inginer de profesie, lucrez în calitate de manager și sunt expert în management strategic.

Contact Vadym!

ştiri

De ce este important?

 

Jan
Pieklo


DIRECTOR AL FUNDAȚIEI PENTRU COOPERARE POLONO - UCRAINEANĂ, POLONIA

Euro-bus 4: “Tineretul European pentru Comunitatea Ucraineană” a devenit un proiect anual prin care se celebrează ziua Europei în Ucraina. Proiectul are ca scop schimbarea a două probleme de bază cu care se confruntă societatea ucrainească: stereotipurile în gîndirea cetățenilor ucraineni și europeni, cu referință unul la celălalt și pasivitatea civică a tinerilor ucraineni din zonele rurale. Citește mai mult...

 

IRYNA
VIDANAVA


REDACTOR ȘEF AL PORTALULUI CITYDOG.BY, BELARUS

În Belarus, 67 % din cetățeni niciodată nu au vizitat un stat membru UE, iar 51 % nu au întîlniti niciodată un strain. Astfel putem concluziona că regimul din Belarus nu dorește să deschida frontierele sale, dar cum rămîne cu politica UE de a promova contactele dintre oameni? Pentru a oferi o soluție acestei probleme, în primăvara anului 2011 a fost formată Coaliția ”Regim liber de viză”, inițiativa aparținînd organizației ”Belarus Watch”, din Vilnius. Citește mai mult...

 


EDUARD
MIHALAS


PREȘEDINTE, CONSILIULUI NAȚIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA

În anul 2011, Consiliul Național al Tineretului din Moldova(CNTM) a implementat un proiect prin care a susținut organizațiile de tineret în procesul de monitorizare și evaluare a bugetelor publice locale pe segmentul de tineret. Acest proiect a permis ca pentru prima dată în istoria Republicii Moldova să fie publicat un raport de monitorizare a bugetelor publice din toate raioanele țării. Citește mai mult...